Loukkaantuneen poptähden hätähuuto netissä: ”Olen vaarassa ja tarvitsen heti apua!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Sinead O’Connor nousi supersuosioon 90-luvun alussa, kun hänen Nothing Compares 2 U -kappaleensa nousi jättihitiksi ja muodostui lopulta ikivihreäksi slovariklassikoksi. Taannoin Sinead O’Connor haki avoimesti anaaliseksiseuraa netistä ja heti perään tiedusteli parasta keinoa tehdä itsemurha.

Pian sen jälkeen hän ilmoitti löytäneensa etsimäänsä seuraa ja menikin Barry Herridgen kanssa pikavauhtia naimisiin Las Vegasissa. Avioliitto päättyi eroon jo 16 päivän päästä, kun poptähti sai kovia huumeita jo hääyönä. Sittemmin pari palasi yhteen, mutta nyt Sinead on huutanut apua Twitter-blogissaan. Kirjoituksen mukaan hän on vaarassa, ellei saa lääkitystään kuntoon. Silti hän ei halua mennä sairaalaan.

– Tiedän joutuvani vaikeuksiin tämän takia, mutta Irlanti on ERITTÄIN hankala paikka löytää apua. Olen yrittänyt jo muita keinoja, joten nyt pyydän apua kaikilta psykiatreilta Dublinissa tai Wicklow’ssa, jotka haluaisivat tavata minut jo tänään, Sinead O’Connor kirjoitti Twitterissä.

– Olen todella huonossa kunnossa ja vaarallinen. Olen sairas ja tarvitsen epätoivoisesti lääkkeeni jo tänään. Olen vakavassa vaarassa. Lähettäkää minulle sähköpostia, jos tiedätte psykiatrin, joka auttaisi minua tänään. Älkää twiitatko, koska olen loukannut nilkkani ja siksi poissa tietokoneelta. Pyydän, voisiko joku psykiatri tavata minut tänään ilman että minun pitäisi mennä sairaalaan.

Sinead O’Connor kirjoitti aiemmin blogissaan haluavansa epätoivoisesti seksiä ja olevansa valmis sitä saadakseen rajuihinkin toimenpiteisiin. Hänen mielestään aiemmin ei-haluttavat miehetkin näyttävät nyt kiinnostavilta samoin kuin jopa hedelmät. Hakemansa seksiseuran suhteen laulajalla ei ole kovin suuria vaatimuksia, mutta peppuseksistä miehen täytyy pitää.

45-vuotias Sinead O’Connor julkaisi ensimmäisen listoille nousseen Mandinka-nimisen singlensä vuonna 1988, mutta vasta kaksi vuotta myöhemmin julkaistu Nothing Compares 2 U rikkoi potin ja nousi muiden muassa Britannian singlelistan ykköseksi. Sittemmin singlet nousivat parhaimmillaan enää hädin tuskin Top 20 -listalle ja Sinead jäi yhden hitin ihmeeksi.