Cameron Diazin paisuneet rinnat hämmentävät – nämäkö luomut? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Cameron Diazin treenatun vartalon on uutisoitu viime aikoina olevan jo liiankin lihaksikas. Näyttelijäkaunotar varjelee yksityiselämäänsä julkisuudelta, mutta äskettäin hänen kerrottiin eronneen baseball-tähti Alex Rodriquezista puolentoista vuoden seurustelun jälkeen.

Näyttelijätär kuvattiin äskettäin rantalomalla ystäviensä kanssa Havaijilla. Nyt 39-vuotiaan Diazin uskotaan täyttäneen rintojaan silikoneilla. National Enquirer -lehden mukaan Diaz on suurentanut rintojaan kuppikoolla. Plastiikkakirurgi Anthony Youn on myös sitä mieltä, että kaunotar on hankkinut itselleen suuremmat muodot leikkauspöydällä.

– Uskon, että hän on suurentanut rintojaan hyvin pienillä silikonitäytteillä. Epäilen hänen käyneen leikkauksessa noin kaksi tai kolme viikkoa sitten, Youn kertoi julkisuuteen.





Kuva: Splash News

Diaz korjasi vuonna 2006 nenänsä plastiikkakirurgisella leikkauksella, koska hän oli murtanut sen neljä kertaa. Taannoin näyttelijätär kertoi haaveilevansa kurvikkaammasta vartalosta. Hän kuitenkin kertoi, ettei hänen vartalotyyppinsä ole juurikaan muodokas.





Kuva: Splash News

Keväällä Cameron Diaz paljasti Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa rakastavansa pornoa ja katsovansa sitä hotelleissa. Tähti työskenteli taannoin ex-poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa Bad Teacher -elokuvan parissa. Tänä vuonna lähinnä komedioihin suuntautuneelta näyttelijättäreltä on luvassa ainakin kaksi uutta elokuvaa. Diazin tähdittämä What To Expect When You’re Expecting -elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 11. toukokuuta.