Justin Bieber ei syty seksiin: ”Ehkä innostun rakastelusta iän myötä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on kunnostautunut viime aikoina hyväntekeväisyyden parissa. Poplaulaja muun muuassa osti joulun alla eräälle koululle kasapäin lahjoja 100.000 dollarin edestä. Myös Bieberin Under The Mistletoe -joululevyn tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Justin Bieber on seurustellut jo pitkään 19-vuotiaan Disney-tähden Selena Gomezin kanssa. Nyt 17-vuotias teinitähti avautui rakkauselämästään ja tulevaisuuden musiikistaan. Bieber muun muuassa kertoi, ettei hän aio kirjoittaa seksistä ja huumeista kertovia kappaleita. Sen sijaan teinitähti haluaa kirjoittaa rakkaudesta ja sen merkityksestä.

– Uskon rakkauteen ja ehkä innostun rakastelusta, kun olen vanhempi. Haluan olla sellaisen ihmisen kanssa, jota kaikki arvostavat, Bieber kertoi V-lehden haastattelussa.

Popin kuningasta Michael Jacksonia fanittava Bieber kertoi myös, että hän haluaa olla paras siinä, mitä hän tekee. Teinitähti nimittäin tavoittelee kaikkein kirkkainta tähteä musiikkialalla. Bieberin mukaan hänelle ei riitä se, että hän on alallaan vain ”menestynyt ja hyvä”.

Justin Bieber ryvettyi äskettäin seksiskandaalissa, kun hänen väitettiin harrastaneen seksiä 20-vuotiaan faninsa kanssa ja olevan tämän nelikuukautisen poikavauvan isä. Skandaalin aiheuttaneen kohufanin Mariah Yeaterin mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa Los Angelesin Staples-areenalla. Kohufani kertoi, ettei Bieber halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia.