Kirkko julistaa: ”Beyoncen lapsi on Saatana maan päällä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat lauantaina esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi on annettu Blue Ivy Carter. Jay-Z julkaisi pian tyttärensä syntymän jälkeen Glory-kappaleen, jossa kuullaan Blue Ivy -vauvan itkua.

Julkkispari on käyttänyt puolitoista miljoonaa tulokkaan leluihin ja lastenhuoneeseen, ja eilen kerrottiin yksin sairaalareissun maksaneen saman verran. Kaikki eivät ole olleet innoissaan pienokaisesta, sillä Beulah Hillin babtistikirkko julistaa pihamaallaan, että Beyoncen lapsi on Saatana maan päällä.





Kuva: Splash News

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Äskettäin kaunotar kertoi, ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan “ikään kuin sairaus”.