Lauren Pope kauhuissaan: ”Silikonirintani ovat vialliset!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen talven aikana kovaa nousua viihdemaailmassa tehnyt DJ-kaunotar Lauren Pope on nähty useita kertoja esiintymässä keikoillaan ja mallikuvauksissa myös yläosattomissa. Nykyisin neitokainen tunnetaan erityisesti suositusta The Only Way Is Essex -realityohjelmasta.

Nyt brittiläinen Lauren Pope on kauhistunut kuultuaan, että hänenkin rintojensa täytteenä on vaaralliset ranskalaiset PIP-silikonipussit. Hän kauhisteli tapahtunutta ITV1-kanavan haastattelussa

– Kello oli noin kymmenen illalla kun sain puhelun. Kun näin numeron, josta soitettiin, ajattelin, että kyseessä eivät voi olla ainakaan hyvät uutiset. Soittaja ilmoitti minulle, että minulla on rinnoissani vialliset implantit, Lauren Pope kertoi kauhistuneena.

– Hän kertoi myös, että brittiviranomaiset eivät kehota ottamaan niitä pois, mutta ranskalaiset kehottavat. Järkytyin kun ymmärsin, että minun pitää taas mennä rintaleikkaukseen. Ajattelin vain, että kuinka helvetissä näin voi tapahtua.





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News

Aivan uusi tulokas Pope ei julkkismarkkinoilla ole, sillä hän poseerasi vähissä vaatteissa jo vuonna 2007. Varsinaisen läpimurron hän on kuitenkin tehnyt esimerkiksi Yhdysvalloissa vasta tänä vuonna.