Madonnan Suomen konsertit varmistumassa? ”Tarvitsen yhä rahaa vuokraan…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, että vahvistamattomien tietojen mukaan poptähti Madonna olisi tulossa jälleen ensi kesänä konsertoimaan Suomeen. Julkisuuteen vuotaneen alustavan keikkakalenterin mukaan hän esiintyisi Helsingin Olympiastadinilla 4. heinäkuuta.

Nyt Madonna on ensimmäisen kerran vahvistanut tiedot tulevasta kiertuesta. Eilen tulevan levynsä MDNA ja levyn ensimmäisen singlen Gimme All Your Luvin nimet julkistanut supertähti myönsi The Graham Norton Show -ohjelmassa uuden maailmankiertueen olevan suunnitteilla. Samalla hän vitsaili tekevänsä sen rahan takia.

– Minun pitää yhä maksaa vuokrani. Tytön pitää ansaita elantonsa, mutta totta puhuen minä nauti kiertueista kovasti. Kiertueella oleminen on minun työssäni palkitsevinta, Madonna kertoi ohjelmassa.

Sittemmin verkossa on huhuttu, että Live Nation neuvottelisi parhaillaan toisestakin keikkapäivästä Suomeen. Kaksi konserttia olisi Suomen mittapuussa historiallista, sillä edellisellä keikalla Madonnan musiikista nautti konserttialueella ja sen välittömässä läheisyydessä arviolta 110.000 ihmistä. Suomen jälkeen keikkakalenterissa seuraava konsertti on konsertti Puolan Varsovassa 7. heinäkuuta ja Hollannin Amsterdamissa 9. heinäkuuta. Suomen keikan yhteydessä olisi siis hyvin tilaa toisellekin stadionluokan konsertille.

Live Nation ei ole vielä virallisesti vahvistanut Madonnan ensimmäistäkään ensi kesän Suomen konserttia. Aivan tuulesta temmattuja huhut tuskin tässä tapauksessa ovat, sillä Live Nation ilmoitti jo viime kesänä neuvottelevansa Madonnan konsertista Suomeen.