Kiefer ”Jack Bauer” Sutherland sekoili kaatokännissä – katso kännivideo

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosioon ympäri maailmaa nousseen 24-televisiosarjan elokuvaversio kohtasi tammikuun alussa vakavan takaiskun, kun tuotantoyhtiö Fox tyrmäsi elokuvan käsikirjoituksen. Tässä kuussa elokuvan tekeminen varmistu. Elokuvan ohjaaja Brian Grazerin mukaan odotettu 24-elokuva saa ensi-iltansa ensi vuonna.

Tähtinäyttelijä kertoi taannoin uskovansa yliluonnolliseen elämään ja avaruusolioihin. Nyt 44-vuotias 24-päätähti kuvattiin poistumassa baarista Los Angelesissa. Verkossa julkaistulla videolla nähdään, kuinka kovassa humalassa oleva Kiefer kävelee kadulla muiden taluttamana. Hän innostuu myös ottamaan valokuvia faniensa kanssa ja heiluttelemaan kameralle kansainvälistä käsimerkkiä.

Kiefer on pidätetty kaksi kertaa rattijuopumuksesta. Vuonna 2007 näyttelijä tuomittiin vankilaan 48 päiväksi, mutta tähti istui kaltereiden takana vain 18 päivää. Vuonna 2009 Kiefer puski päällään muotisuunnittelija Jack McColloughia. Näyttelijä sai kuitenkin sovittua asian muotisuunnittelijan kanssa ja poliisi ei nostanut syytettä Kieferin väkivaltaisesta käytöksestä.

Kiefer Sutherland erosi äskettäin tyttöystävästään Siobhan Bonnouvrierista. Näyttelijä ja Allure-lehden esimies ehtivät seurustella kolmen vuoden ajan. Viime aikoina heidän huhuttiin menevän naimisiin, mutta erouutinen kertoi kuitenkin suhteen tilasta hieman toisin. Tähti on ollut aikoinaan kihloissa näyttelijäkaunotar Julia Robertsin kanssa, mutta kihlaus päättyi kolme päivää ennen häitä.