Paula Patton biletti Hollywoodissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Paula Patton tuli viime vuoden lopulla tunnetuksi ympäri maailmaa poseerattuaan muun muassa Tom Cruisen ja Samuli Edelmannin kanssa uuden Mission Impossible -elokuvan ensi-iltajuhlissa.

Nyt Paula on kuvattu juhlimassa Länsi-Hollywoodin suositussa hotelliravintolassa Chateau Marmontissa. Neitokainen oli jälleen pukeunut ylleen hieman liian pienen mekon, josta hänen muhkea rintamuksensa pursui ulos. Se ei kaunotarta kuitenkaan näyttänyt lainkaan häiritsevän.Kuva: Splash NewsKuva: Splash News

36-vuotias amerikkalainen Paula Patton on näyttelijä, joka teki läpimurtonsa Mission Impossible -elokuvassa vuonna 2011. Sitä ennen hän oli tähdittänyt monia muitakin elokuvia, joista tunnetuin lienee Precious. Patton on työskennellyt myös laulajana, ja hän olikin mukana laulamassa taustoja esimerkiksi Usherin miljoonia myyneellä Confessions-hittialbumilla. Neitokainen on naimisissa musiikkituottaja Robin Thicken kanssa ja parilla on yksi lapsi.