Hollywoodin kohupari kihlautui – missä sormukset?

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijäksi ryhtynyt laulaja Justin Timberlake kosi taannoin pitkäaikaista tyttöystäväänsä näyttelijätär Jessica Bieliä. Kosinta tapahtui joulukuussa kuvankauniin vuoristomaiseman edessä Wyomingin Jacksonissa.

Hollywoodin unelmapari on aina pitänyt matalaa profiilia suhteestaan ja heidät on neljä ja puolivuotisen suhteensa aikana kuvattu vain harvoin yhdessä. Kaksikko on pitäytynyt hiljaisuudessa myös kihlauksensa suhteen, sillä he eivät ole iloista perhetapahtumaa julkisuudessa juurikaan kommentoineet.

Viime viikonloppuna Jessica Biel esiintyi ensimmäisen kerran julkisuudessa sitten kihlausuutistensa. Näyttelijätär osallistui W-lehden järjestämiin Golden Globe -ennakkojuhliin ja poseerasi valokuvaajille vasen käsi lanteillaan. Monista Hollywood-tähdistä poiketen tuleva morsian ei kuitenkaan rehvastellut kalliillla sormuksellaan, sillä näyttelijättären sormessa ei ollut sormusta lainkaan.

Timberlaken ja Bielin suhde oli kriisissä viime vuonna, sillä kaksikko päätyi eroon. Eroa kesti kolme kuukautta, kunnes erimielisyytensä voittanut pari palasi takaisin yhteen. 29-vuotias Jessica Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisiosarjan myötä. Parhaillaan Biel nähdään Suomessakin valkokankaalla New Year’s Eve -elokuvassa. 30-vuotias Timberlake puolestaan nousi tähdeksi ‘N Sync -poikabändistä. Sittemmin hän on tehnyt menestyksekkään soolouran sekä siirtynyt onnistuneesti myös näyttelemisen pariin. Timberlaken viimeisin roolisuoritus nähtiin elokuvassa In Time, jossa hän näytteli pääroolin.