Ke$han raju muutos hämmästyttää

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Useammallakin hitillään musiikkilistat valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Äskettäin laulaja sai erityishuomion viihdelehdissä poseerattuaan valokuvaaja Terry Richardsonin kauniissa kuvissa.

Poptähden kännisekoilut ovat myös päätyneet viime aikoina uutisotsikoihin. Nyt 24-vuotias Ke$ha julkaisi Twitter-blogissaan kuvan tyylimuutoksestaan. Vaaleista ja pitkistä kutreistaan tunnetulla laulajalla on nimittäin nykyään ”sivusiili”. Poptähden hiuksissa komeili myös näyttävä irokeesi ja korvan juurella pieni letin pätkä.





Kuva: Twitter

– Sheivasin juuri hiukseni pääni sivulta, haluatteko nähdä kuvan? Laulaja kirjoitti Twitter-blogissaan.

Ke$ha on kertonut aiemmin Staran haastattelussa oksentaneensa nuorempana Paris Hiltonin komeroon kotibileissä. Viime vuonna Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan, joissa hän makasi seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan. Ke$ha on myös paljastanut, että hän haluaa saada Britneyn seurakseen naku-uinnille joko hänen omassa kodissaan tai vastaavasti Spearsin kotona.