Katy Perryn exä osti hulppean poikamiesboksin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poptähti Katy Perryn avio-ongelmista uutisoitiin pitkin syksyä. Taannoin erohuhut saivat vahvistuksen, kun laulajan aviomies Russell Brand haki avioeroa. Sen jälkeen Perry muun muuassa heitti koomikkomiehensä ulos pariskunnan yhteisestä kuuden miljoonan dollarin ökykartanosta.

Nyt Brandin on kerrottu ostaneen itselleen hulppean talon Hollywoodin kukkuloilta. Koomikon noin 1,5 miljoonaa euroa maksaneessa uudessa kodissa on viisi makuuhuonetta, suuri piha sekä uima-allas. Talolta avautuu myös mahtavat näkymät yli Los Angelesin kaupungin.





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News

Katy Perry on piileskellyt erokohunsa aikana julkisuudelta visusti piilossa. Taannoin laulaja jopa perui esiintymisensä People’s Choice Awards -palkintogaalassa. Brand puolestaan on kuvattu useaan otteeseen julkisuudessa sitten erouutisen. Brand lensi viikonloppuna Los Angelesiin, jossa hänen on kerrottu tapaavan tulevan ex-vaimonsa ensimmäistä kertaa sitten erokohun. Katy Perryn on huhuttu haluavan vielä korjata välinsä Brandin kanssa. Pariskunta ehti olla naimisissa vain vuoden.