David Beckham taipui perheensä vaatimuksiin – jää Amerikkaan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Brittiläinen futistähti David Beckham tunnetaan urheilullisten ansioidensa lisäksi kovana bisnesmiehenä ja neljän lapsen isänä. Viime vuonna David ja Victoria Beckham saivat toivottua perheenlisäystä, kun heille syntyi odotettu Harper Seven -tyttövauva.

Beckhamit ovat asuneet jo vuosia Los Angelesissa, kun David on pelannut jalkapalloa LA Galaxy -jalkapalloseuran riveissä. Taannoin perheen huhuttiin muuttavan Italiaan Davidin jalkapallouran perässä, mutta nyt Beckhamien kerrotaan sittenkin jäävän Yhdysvaltoihin.

36-vuotias David on nimittäin allekirjoittanut kahden vuoden jatkosopimuksen LA Galaxy -jalkapalloseuran kanssa. Mies kertoo päätöksensä takana olevan perheensä toiveet, sillä kuusihenkinen perhe on jo ehtinyt juurtua Los Angelesiin.

– Perheeni on onnellisimmillaan täällä. Me rakastamme asua Los Angelesissa, me rakastamme asua Amerikassa. Olemme sopeutuneet kulttuuriin ja koko maahan, Beckham kertoo Daily Mail -julkaisun mukaan.

Los Angeles onkin luksusta rakastavalle perheelle täydellinen asuinpaikka. Teinisensaatio Justin Bieberin uutisoitiin taannoin esiintyvän Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Sittemmin rikkaan pariskunnan kerrottiin järjestävän vanhimman poikansa Brooklynin syntymäpäiväjuhlat Potter-elokuvien Tylypahkassa. Pariskunnan tytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.