Uusi hiphop-festivaali BoomBox Helsinkiin – massiivinen artistikattaus julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi saa ensi kesänä uuden festivaalin, kun urbaani kaupunkifestivaali BoomBox järjestetään ensimmäistä kertaa 15. – 16. kesäkuuta Suvilahdessa, Helsingissä. Hiphop-kulttuurin hengessä järjestettävä tapahtuma kertoo kokoavansa yhteen ajankohtaiset hiphopin ja reggaen kärkinimet.

Tähän asti helsinkiläiset ovat saaneet vain haaveilla omasta hiphop-tapahtumasta, mutta nyt Suomen nopeimmin kasvavan musiikkigenren festivaali nähdään myös pääkaupunkiseudulla. Järjestäjät uskovatkin tapahtuman ottavan paikkansa Suomen suvessa jo heti ensimmäisellä kerralla.

Tapahtumassa esiintyy ennakkoitietojen mukaan yli 30 artistia. Musiikin ohella ohjelmassa on myös muun muassa beatboxingia, graffiti-workshoppeja ja breakdancea. Nyt tapahtuman ensimmäisinä artistikiinnityksinä on julkistettu Brädi, Cheek, Fintelligens, Gracias, Jare & VilleGalle, Jätkäjätkät, Kemmuru, Lord Est, Mikael Gabriel, Notkea Rotta, Paleface, Puhuva Kone, Redrama, Ruger Hauer, Ruudolf, Steen1, Stig Dogg, Teflon Brothers, Timo Pieni Huijaus ja Uniikki.