Nicole Scherzinger on hemaiseva myös ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

F1-tähti Lewis Hamiltonin ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzingerin neljän vuoden seurustelusuhde päättyi viime vuoden lokakuussa. Kiireestä ja pitkistä välimatkoista kärsineen pariskunnan on kuitenkin raportoitu lämmitelleen suhdettaan uudelleen ja palanneen jopa takaisin yhteen.

Nyt kaunis 33-vuotias laulajatar on julkaissut itsestään Twitterissä kuvan, jossa hän esiintyy ilman meikkiä pelkkä pyyhe päällään. Yleensä paksussa meikkikerroksessa julkisuudessa näyttäytyvä tähti näyttää puhdaskasvoisenakin varsin hehkeältä.Kuva: Twitter

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona julkisuuteen noussut Nicole Scherzinger esiintyi Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarina. Laulajan kerrottiin olleen taannoisesta erostaan niin murtunut, että hän anoi jopa vapaapäiviä ohjelman kuvauksista. Hamiltonin ja Scherzingerin suhteessa on ollut ylä- ja alamäkiä ennenkin, sillä vuonna 2010 pari erosi ja palasi pian jälleen yhteen. Kaksikko on syyttänyt on-off -suhteestaan kiireistä elämäntyyliään.

Uusimmat