DJ Alex Kunnari aloittaa oman klubi-illan Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen konemusiikki elää parhaillaan toista kukoistuskauttaan, kun kylmässä pohjolassa tehtaillaan ykköshittejä maailman musiikkilistoille. Samaan aikaan myös DJ-rintamalla niitetään menestystä. Pitkän uran tiskijukkana tehnyt Alex Kunnari saa ensi kesänä kunnian isännöidä omaa klubi-iltaansa Ibizalla.

Kunnari on ensimmäinen suomalainen DJ-tähti, joka saa oman klubi-iltansa tälle maineikkaalle bilesaarelle. Tapahtumapaikkana tulevan kesän kolmelletoista esiintymiselle on yksi saaren legendaarisimmista klubeista, vuodesta 1975 asti toiminut Es Paradis. Kunnarin lisäksi tapahtumissa esiintyvät hänen valikoimansa huippuluokan DJ-tähdet.

Kunnari on viime vuosina julkaissut myös itse musiikkia. Kappaleet ovat päätyneet lähes poikkeuksetta Britannian BBC1-kanavan radiosoittoon sekä maailman tunnetuimpien tiskijukkien kuten Tieston, Judge Julesin, Armin van Buurenin ja Paul van Dykin soittolistoille.

Uusimmat