Cheerleader nostaa 104 kiloa – katso mikä lihaskimppu

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kuvankauniit cheerleaderit ovat usein mukana urheiluotteluissa nostattamassa sekä joukkueiden että katsojien tunnelmaa. Minimekkoiset urheilijakaunottaret ovat etenkin mieskatsojien mieleen. Nyt eräs amerikkalainen cheerleader on aiheuttanut mieskatsojien silmissä kateutta.

Georgian yliopiston cheerleader Anna Watson nimittäin kääntää katseita treenatuilla lihaksillaan. Neitokainen muun muun tekee kuntosalilla maastavetoa 104 kilon painoilla. Atleettiselle Watsonille on tarjottu huimia fitness-mallisopimuksia, mutta neitokainen haluaa pysyä cheerleaderinä. Katso kuvat tästä.

– Elämäni ei ole pelkkää kuntoilua ja treenaamista. Mielestäni on tärkeää muistaa, että vaikka muokkaat vartaloasi, niin ei tarvitse muokata luonnettaan, Watson kertoi The Daily Mail -lehdelle.

Watson kertoi treenanneensa taannoin todella rankan kuntoiluohjelman kanssa. Cheerleader muun muuassa söi päivässä yli 3.000 kaloria ja joi 900 kalorin proteiinipirtelöitä. Lisäksi Watson käytti laillista Anavar-steroidia kasvattaakseen lihasmassaansa.