Taylor Momsen miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on kohahduttanut lukuisia kertoja paljastavilla asuillaan niin kuvauksissa kuin esiintymislavoillakin. Gossip Girl -sarjasta tutuksi tullut ja sarjasta sittemmin potkut saanut teinitähti on paljastellut viime aikoina normaalia useammin.

Nyt 18-vuotias räväkkä teinitähti poseeraa rohkeasti FHM-miestenlehden tulevan maaliskuun numeron kannessa. Momsen keikistelee provosoivassa asennossa alusvaatteisillaan.

Taannoin Taylor kertoi, ettei hänellä ole aina aikaa käydä suihkussa. Vaaleakutrinen kaunotar kertoi lopettaneensa äskettäin näyttelemisen, koska hän haluaa keskittyä täysillä musiikkiuraansa. Momsen on parhaillaan kiertueella The Pretty Reckless -yhtyeensä kanssa.

– Minulla ei ole aina aikaa käydä suihkussa ja pestä hiuksiani. Henkilökohtainen hygienia ei ole ensimmäisenä mielessäni kiertueella, poppari kertoi Elle-lehdelle.

Taylor Momsen kertoi taannoin harrastaneensa seksiä papin kanssa, ja että dildo on nykyisin hänen paras ystävänsä. Momsen on solvannut Rihannaa ”wannabe”-tähdeksi, mutta suurimpia haukkuja on saanut Momsenin lapsuudenaikainen katolilainen koulu. Koulu opetti Momsenin mukaan juuri sitä, että seksi ei ole normaali ja luonnollinen asia. Tämän vuoksi Momsen haluaa shokeerata maailmaa seksuaalisuuteen liittyvillä paljastuksillaan.

Uusimmat