Ke$ha sikaili: Puki avustajansa valtavaksi penikseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useammallakin hitillään musiikkilistat valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Nyt kohuotsikoiden syy on jälleen musiikkimaailman ulkopuolella.

Poptähden kännisekoilut ovat päätyneet viime aikoina uutisotsikoihin, mutta nyt 24-vuotias Ke$ha ihmetyttää kuitenkin paljastuksellaan. Hän on nimittäin myöntänyt pukevansa avustajansa penikseksi silloin kun hän haluaa piristystä.

– Viisivuotiaiden huumori piristää minua. Älkää ymmärtäkö väärin. Minä tuhoan miehiä viikoittain, sillä se on minulle kuin harrastus. Olen kuin rukoilijasirkka, miehet panevat minua ja sen jälkeen syön heidät. Kaikkein hauskin on kuitenkin tanssiva penis. Joskus kun olen surullinen, puen assistenttini penikseksi ja pyydän häntä tanssimaan ympäri asuntoani, Ke$ha kertoi Glamour-lehden haastattelussa.

Ke$ha on kertonut aiemmin Staran haastattelussa oksentaneensa nuorempana Paris Hiltonin komeroon kotibileissä. Viime vuonna Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan, joissa hän makasi seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan. Ke$ha on myös paljastanut, että hän haluaa saada Britneyn seurakseen naku-uinnille joko hänen omassa kodissaan tai vastaavasti Spearsin kotona.