Rähinältä kannatuskappale koripallomaajoukkueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen miesten koripallomaajoukkue saa vuoden 2012 EM-karsintoihin virallisen kannustuskappaleen. Susijengi 2012 -työnimellä kulkevan kappaleen esittävät Rähinä Recordsin artistit Uniikki, Brädi ja Timo Pieni Huijaus. Kappaleen tuottaa Elastinen.

Kannustuskappale julkaistaan vuoden 2012 EM-karsintojen verkkosivustolla toukokuussa. Uniikki, Brädi, Timo Pieni Huijaus ja Elastinen esittävät kappaleen suuren yleisön edessä Helsingin Jäähallissa 17. elokuuta, jolloin Suomi kohtaa EM-karsintojen avausottelussaan Albanian.

Suomen koripallomaajoukkueen ja Rähinä Recordsin yhteistyö on perua luontaisesta jatkumosta, sillä kesästä 2010 alkaen maajoukkueen kutsumanimeksi on vakiintunut Susijengi, joka puolestaan on peruja Rähinä Recordsin alkuperäiskokoonpanoihin kuuluvan Kapasiteettiyksikön kappaleesta.

– Korismaajoukkueelle biisin tekeminen on kuin meikäläiselle räätälöity tilaustyö. Olen tosi innoissani!Suomalainen koris on mulle sydämenasia ja on hienoa päästä biisin muodossa auttamaan Susijengiä mitalinsyrjään kiinni. Toivottavasti saadaan kunnon korishuuma aikaan – kannustuslaulusta se ei ainakaan jää kiinni, Brädi hehkuttaa.