Eva Mendesin photoshoppaus pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuosina lähinnä valkokankaalla nähty Eva Mendes on tullut tutuksi myös mallinurastaan muiden muassa Calvin Klein kampanjoissa. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat Hitch-Lemmentohtori, Ghost Rider ja 2 Fast 2 Furious.

Eva Mendes seurustelee nykyään näyttelijäkomistus Ryan Goslingin kanssa. Nyt 37-vuotiaan kaunottaren Marie Claire -lehden phoshopattu kansikuva on aiheuttanut ihmetystä. Kuvassa näyttelijättären eri vartalon osat nimittäin näyttävät melko luonnottomilta liiallisen photoshoppauksen jälkeen.

Mendes paljasti kyseisen lehden haastattelussa, että hän on ihastunut Good Wife -televisiosarjan näyttelijättäreen Julianne Mooreen. Mendes kertoi myös haaveilevansa siitä, että hänellä olisi vielä menestynyt ura yli 40-vuotiaana.

Eva Mendes halusi lapsena ryhtyä nunnaksi, mutta joutui luopumaan haaveestaan äidilleen tehdyn lupauksen vuoksi. Vähävaraisessa perheessä varttunut Mendes luopui haaveistaan kuultuaan siskoltaan, että nunnat eivät saa lainkaan palkkaa. Hän halusi ostaa isompana äidilleen auton ja talon, joten uravalinta suuntautui toisaalle.

Uusimmat