Solange Knowles on kuuma kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beyonce Knowlesin pikkusisko Solange Knowles on tehnyt musiikkiuraa jo muutaman vuoden ajan. Taannoin ura joutui kuitenkin katkolle, kun Solange sai potkut levy-yhtiöstään. Laulaja ei ollut enää levy-yhtiön makuun, koska hänen albuminsa Sol-Angel And The Hadley St. Dreams ei yltänyt odotettuihin myyntilukuihin.

Nyt Solange on kuvattu saapumassa Runway To Win -varainkeruutilaisuuteen näyttävässä sinisessä mekossa. Samalla voitiin todeta, että juuri esikoisensa synnyttäneen Beyoncen pikkusisko on yhtä tyrmäävä kaunotar kuin sisarensa.Kuva: YouTubeKuva: YouTube

Viime vuonna Solange työsti uutta albumiaan, jonka tekeminen otti koville.

– Mukana oli ehdottomasti hieman hermoromahdusta. Menetin kirjaimellisesti järkeni tätä levyä tehdessäni. Heräsimme aamuisin ja teimme vain musiikkia koko päivän. Poistuimme studiosta ehkä kolme kertaa kuukauden aikana. Sain paniikkikohtauksia ja uhrauduin levylle täysin, Solange Knowles kertoi Vibe.com -julkaisulle.