Missä tätä rintavaa poptähteä on piiloteltu? Mekko ei liikoja piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen r&b-tähti Ashanti, oikealta nimeltään Ashanti Douglas, on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa viihdelehtien otsikoista. Jokunen vuosi sitten suurtakin menestystä niittänyt kaunotar on nyt osallistunut New Yorkissa uutuuselokuvan bileisiin.

Kyseessä oli Turvatalo-elokuvan ensi-ilta, jonka punaisella matolla Ashanti näyttäytyi pitkästä aikaa. Kuvien perusteella neitokainen on edellen upeassa kunnossa, ja hänen juhla-asunsa oli sekin varsin näyttävä. Asu ei nimittäin liikoja peitellyt.

Kuva: Splash

Kuva: Splash

Vuonna 2006 Ashanti joutui keikallaan noloon tilanteeseen, kun hänen esiintymisasunsa paljasti vahingossa toisen rinnan. Laulaja ei itse edes huomannut asiaa, ennen kuin ihmetteli yleisön poikkeuksellisen suuria aplodeja.

– Olin kiertueella R. Kelly kanssa ja minulla oli todella cool paita. Siinä oli myös verkkoa ja reikiä. Eräällä keikalla sain tavallista suuremmat aplodit. Olin ihan, että ”Hyvä meininki, mutta miksi annatte ylimääräisiä aplodeja?!”. Sitten huomasin näyttötaululta, että paitani reikä oli lipsahtanut ja rintani näkyi siitä, Ashanti kertoi.