Angry Birdsille mullistava uutuus – pelaajamäärään räjähdysmäinen kasvu

Digi · Stara.fi

Suomalainen pelisensaatio Angry Birds on niittänyt menestystä ympäri maailmaa ja ollut kirkkaasti kuluneen talven suosituin peli maailmassa. Taannoin peliyhtiö ilmoitti hittipelin nousseen maailman ladatuimmaksi peliksi.

Tähän mennessä käyttäjät ovat viihtyneet pelin parissa yhteensä yli 200.000 vuoden ajan. Ilmaan on lingottu yli 400 miljardia lintua. Nyt lukuihin on odotettavissa kertaheitolla jyrkkä nousu, kun vihaiset linnut ovat viimeinkin vallanneet myös Facebookin. Hittipeliä on haikailtu sosiaaliseen mediaan jo pitkään, ja tänään toive viimein toteutui. Linkki peliin löytyy tästä.Kuva: Facebook

Angry Birds -brändiä laajennetaan parhaillaan leluihin, peleihin ja elokuviin. Hittipelin takaa löytyvä Rovio sai alkukeväästä 30 miljoonan euron pääomasijoituksen Accell Partners ja Atomica Ventures -yhtiöiltä. Myöhemmin julkaistava Angry Birds -animaatioelokuva sai taannoin Suomen elokuvasäätiön tukea 50.000 euroa. Elokuvalehti Variety uutisoi taannoin, että elokuvaa tuottamaan on kiinnitetty David Maisel, joka oli aiemmin johtajana lukuisia menestyselokuvia tuottaneessa Marvel Studios -yhtiössä.

Uusimmat