Jättirintainen Christina käänsi katseet gaalaillassa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Hendricks tunnetaan Mad Men -televisiosarjan muodokkaana tähtenä, ja hän on ollut urallaan otsikoissa lähes yksinomaan rintojensa merkeissä. Samalla hänen ammatilliset saavutuksensa ovat jääneet julkisuudessa muotojen varjoon.

Viikonloppuna Christina osallistui Lontoossa järjestettyyn The British Academy Film Awards 2012 -gaalaan Lontoon oopperatalossa. Hänen olemuksensa ei jäänyt huomaamatta BAFTA-gaalan osallistujilta ja kuvaajilta.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

36-vuotias Christina Henricks tunnetaan parhaiten Mad Men -sarjasta, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Uhkea kaunotar on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa. Christina paljasti taannoin Fox411-kanavalle joutuneensa lapsena perheensä kanssa vakavaan auto-onnettomuuteen, jossa perheen auto suistui vuoristotien jyrkänteeltä alas.