David Beckhamin peniksen koko ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallotähti David Beckham tunnetaan urheilullisten ansioidensa lisäksi bisnesmiehenä ja neljän lapsen isänä. Mallinakin työskentelevä David poseeraa parhaillaan H&M-vaatemerkin alusvaatemainoksissa, mutta kuvista on noussut kohu. Fanit eivät nimittäin ole vakuuttuneita, että Beckhamin housuista löytyy niin paljon täytettä.

36-vuotias futistähti kuitenkin totesi jo aiemmin, ettei hän ole koskaan laittanut täytettä alushousuihinsa luodakseen varustuksestaan massiivisemman näköisen. Nyt H&M on julkaissut Beckhamista uusia kuvia, joissa hän poseeraa ainoastaan valkoisissa kireissä alushousuissa. Kuvat ovat vain lisänneet epäilyjä, joiden mukaan futistähdellä olisi housuissaan keinotekoista täytettä.





Kuva: H&M

Beckhamit asuvat Los Angelesin luksusalueella miljoonakartanossa. Teinisensaatio Justin Bieberin uutisoitiin taannoin esiintyvän Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Sittemmin rikkaan pariskunnan kerrottiin järjestävän vanhimman poikansa Brooklynin syntymäpäiväjuhlat Potter-elokuvien Tylypahkassa. Pariskunnan tytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.