Outo mutaatio Nigeriassa: ”Ihminen ja lammas harrastaneet seksiä?”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla syntyy aika ajoin epämuodostuneita eläimiä, joiden alkuperästä ei ole varmaa tietoa. Nyt sellainen järkyttää Nigeriassa, sillä paikallisten mukaan kyseessä voi olla lampaan ja ihmisen yhdistelmä.

Lounais-Nigeriassa sijaitsevassa Sokoton kaupungissa syntynyt olio tuli maailmaan paikallisen The Daily Sun -lehden mukaan eläinklinikalla 22. tammikuuta. Lampaan synnyttämä olento on vetänyt puoleensa tuhansia katsojia, jotka ovat olleet kauhuissaan näkemästään. Monet uskovat, että lampaan omistaja on harrastanut seksiä eläimen kanssa.

– Lampaan synnyttämä ihminen on mysteeri ja tämä kaikki näyttää miten kauheita ihmiset ovat. On uskomatonta, että joku ihminen on voinut harrastaa seksiä lampaan kanssa, Garba Aminu kauhisteli lehdelle.





Kuva: The Daily Sun

Väkijoukko vaati lampaan omistajaa astumaan esiin, ja lopulta Nigerian turvallisuusjoukot joutuivat tulemaan väliin. Eläinlääkäreiden mukaan väkijoukossa liikkuvat huhut ovat naurettavia