Kotimaisia missikaunottaria Cheddan uudella musiikkivideolla – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Urbaanin tanssimusiikin artisti Chedda on tänään julkaissut odotetun Power Slide -kappaleen musiikkivideon tulevalta VS Iron Curtain albumiltaan. Uusi albumi ilmestyy tulevana keväänä. Edellisestä albumista on siihen mennessä kulunut neljä vuotta.

Futuristiseen maailmanlopun jälkeiseen maailmaan sijoittuvan videon on tuottanut HMCIndie ja ohjannut Saku-Petteri Perintö. Videolla nähdään myös reilusti naiskauneutta, sillä videolla esiintyy muun muassa Players tanssiryhmän Satu Horne ja 2009 vuoden Miss Suomi finalisti Heli Kuhlberg.

Edellinen Cheddan albumi Superb Character julkaistiin vuonna 2008. Hiljaiselosta ei voida kuitenkaan puhua.

– Neljän vuoden aikana olen toki työstänyt levyäni tasaisesti, keikkaillut, vieraillut Cristal Snown ja Pandoran levyillä ja sinkkuja tulevalta levyltä on droppailtu. Tuleva levyni on räpin, popin, dancen ja rokin sekoitusta hyvän olon tanssilevyksi. Uusi urbaanimpi projektikin ollaan jo ehditty aloittaa, kertoo Chedda.