Gretchen Rossi paljasti bikinikroppansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaan tulee vuosittain vain vähän uusia nimiä, jotka pysyisivät otsikoissa viikkoa tai kahta pidempään. Viime aikoina monet uusista kaunottarista ovat tehneet läpimurtonsa realityohjelmien kautta. Yksi heistä on Gretchen Rossi.

Gretchen Rossi tähdittää Täydelliset naiset -sarjan innoittamana syntynyttä The Real Housewives of Orange County -realitysarjaa. Nyt hän on esitellyt bikinivartaloaan kuvaajille kotipihansa uima-altaassa.Kuva: SplashKuva: Splash

Taannoin Gretchen Rossi joutui ongelmiin, kun hänet etsintäkuulutettiin. Rossi ei saapunut oikeudenkäytiin, joten tuomari joutui määräämään etsintäkuulutuksen ja 2.500 dollarin takuusumman. Rossi on ehtinyt jo nyt ottaa kaiken irti orastavasta julkisuudesta, sillä hänen nimellään myydään jo monenlaisia tuotteita. Kaunottaren verkkosivuilla esitellään hänen nimellään myytävää Gretchen Christine -merkkistä kosmetiikkaa, hiustuotteita ja myös muiden muassa käsilaukkuja.