Tinie Tempah treenasi itsensä huippukuntoon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen räppäri Tinie Tempah nousi taannoin hittilistojen kärkeen Disc-Overy -debyyttialbumillaan. Nigerialaistaustaisen räppärin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Written in the Stars, Miami 2 Ibiza ja jättihitti Pass Out.

Viime aikoina Tempah on viettänyt aikaa studiolla uuden albuminsa työstämisen parissa. Siinä samalla tähtiartistilla on ollut aikaa pumpata lihaksiaan kuntosalilla, sillä tuoreimman kuvan mukaan Tempahin kroppa on huippukunnossa. 23-vuotias räppäri esitteli haiustaan faneilleen Twitter-blogissaan.Kuva: Twitter

– Näin minä vietän ystävänpäivää. Olen todella tyytyväinen tuloksiin, Tempah kirjoitti Twitter-blogissaan.

Tinie Tempah, oikealta nimeltään Patrick Chukwuemeka Okogwu, on tehnyt yhteistyötä muun muuassa Rihannan, Tinchy Stryderin ja Pixie Lottin kanssa. Tempahin esikoissinkku Pass Out -nousi taannoin Britannian musiikkilistojen ykköseksi ja se myi nopeasti lähes 100.00 kappaletta. Tänä vuonna Tempah on tehnyt musiikkia muun muuassa Lupe Fiascon kanssa.