Poliisit pahoinpitelivät Playboy-mallin: ”Hän on aseistettu vampyyri”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

40-vuotias Playboy-lehden entinen Playmate Stephanie Adams on haastanut oikeuteen New Yorkin poliisilaitoksen, koska hän joutui omien sanojensa mukaan poliisien pahoinpitelemäksi. Tapauksen taustat ovat hieman normaalista poikkeavat.

Newyorkilainen taksikuski soitti poliisit apuun ja kertoi viranomaisille, että hänen kyydissään oleva nainen on aseistettu vampyyri. Ilmeisesti liikaa Twilight-elokuvia katselleet konstaapelit ottivat ilmoituksen vakavasti ja käyttivät hentoon Playboy-malliin aivan liian kovia otteita. Aseilla osoittaen he käskyttivät naisen ulos taksista ja sen jälkeen iskivät naisen kasvot voimakkaasti katukivetykseen, New York Post uutisoi.

Tapaus sattui jo vuonna 2006, mutta oikeuteen se on edennyt vasta nyt. Stephanie Adams sai rytäkässä vammoja kasvoihinsa. Poliisien mukaan naisen kaataminen maahan oli täysin kontrolloitu, mutta viime aikoina näistä ”kontrolloiduista” kaatamisista on julkaistu verkossa shokeeraavia videoita. Niissä nähdään kuinka poliisit heittävät jopa invalideja kaaressa kasvoilleen betoniin.

Mallin ja taksikuskin riita alkoi siitä kun kuljettaja ei suostunut ajamaan naista tämän kotitalolle saakka. Naisen ryhdyttyä kiroilemaan kuljettaja oletti hänen olevan vampyyri. Vuonna 2004 Stephanie Adams valittiin New Yorkissa lesbojen parhaaksi seksisymboliksi.

Uusimmat