Victoria Beckham paljasti karmean ulkonäkönsä syyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan paluuta suunnittelevasta Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan supertähdeksi noussut Victoria Beckham on ollut viime päivinä otsikoissa dramaattisesti muuttuneen ulkonäkönsä merkeissä. Aiemmin tällä viikolla kaunotar muistutti muotigaalassa lähinnä haamua.

Nyt Victoria Beckham on paljastanut Sunday Mirror -lehdelle selvästi synkentyneen olemuksensa taustoja. Julkkistähti kiisti nimittäin olevansa masentunut ja kertoi joutuneensa vain valvomaan univaikeuksista kärsivän lapsensa kanssa.

– Ihmiset sanovat, että näytän lohduttomalta. Olkoon niin, mutta en todellisuudessa ole, enkä aio valehdella asiasta. Olen väsynyt. Olen erittäin väsynyt, mutta olen samaan aikaan myös onnellinen. Olen kuin kuka tahansa nainen, jolla on työt ja lapsia. Se on rankkaa, Victoria Beckham selitteli.





Kuva: Splash





Kuva: Splash

Vuonna 2007 Spice Girlsin paluukiertue myytiin loppuun 38 sekunnissa. Nyt yhtyeen odotetaan palaavan kuningattaren juhlapäivän kunniaksi järjestettävässä konsertissa 4. heinäkuuta 2012. Yhtyeen fanit ovat spekuloineet jo pitkään, että tyttöbändi tulisi tekemään paluunsa Lontoon Olympialaisten avajaisseremoniassa.

Britannialaisen Spice Girls -yhtyeeseen kuuluivat Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton, Victoria Beckham ja Melanie Chisholm. Tyttöbändin tunnetuin kappale on heidän debyyttisinglensä Wannabe. Yhtyeen hajottua poptähdet ovat edelleen seurattuja julkkistähtiä. Victoria Beckham on luonut uran myös muotisuunnittelijana, kun taas Melanie Chisholm on menestynyt yhtyeen jäsenistä parhaiten soololaulajana.