Povipommi-Christina oli koulukiusattu: ”En tiennyt olevani kaunis”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Hendricks tunnetaan Mad Men -televisiosarjan muodokkaana tähtenä, ja hän on ollut urallaan otsikoissa lähes yksinomaan rintojensa merkeissä. Nyt hän on kertonut joutuneensa nuorempana koulukiusaamisen uhriksi.

– Kouluaikani oli onnetonta. Kävin koulua, jossa oltiin ilkeitä ja minua kiusattiin rajusti. Olin hieman goottihenkinen ja myös näytelmäryhmän jäsen, joten minä ja ystäväni olimme kaikki outoja teatteri-ihmisiä, joita kaikki vihasivat, Christina Hendricks kertoi Daily Mail -lehdelle.

Mad Men-tähden mukaan hänen itsetuntonsa sai kaivattua kohennusta vasta valmistumisen jälkeen, kun hän aloitti mallin työt.

– Kun toin ensimmäiset kuvat takaisin äidille aloin itkemään, koska minulla ei ollut aavistustakaan omasta kauneudestani. Tunsin aina oloni epämukavaksi. Tuo oli ensimmäinen kerta kun todella tunsin itseni nätiksi, seksikäs punapää pohtii.

Hendricks kertoi, että jos voisi palata ajassa taaksepäin sanomaan jotain 14-vuotiaalle itselleen, kehottaisi tätä olemaan välittämättä kiusaamisesta.

– Sanoisin hänelle, että älä huolehdi. Tulet tekemään juuri sitä mitä haluatkin tehdä ja ne ihmiset tulevat olemaan idiootteja vielä 20 vuoden päästäkin, joten päästä irti!

36-vuotias Christina Henricks tunnetaan parhaiten Mad Men -sarjasta, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Uhkea kaunotar on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.