Kelly Ripa paljasti timmin bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuodesta 2001 saakka amerikkalaisia televisiokatsojia viihdyttänyt Kelly Ripa tunnetaan parhaiten Live with Regis and Kelly -keskusteluohjelmastaan. Kellyn pitkäaikainen juontajaystävä Regis Pilbin lopetti äskettäin televisiouransa, mutta kaunotar on jatkanut suositun televisio-ohjelman vetämistä yksin.

Kelly Ripa tunnetaan televisiotyönsä lisäksi uskomattoman treenatusta bikinivartalostaan. Nyt 41-vuotias kaunotar esitteli vatsalihaksiaan hotellin uima-altaalla Havaijilla. Kesähattuun ja aurinkolaseihin sonnustautunut Kelly nautti aurinkolomastaan aviomiehensä Mark Consuelosin kanssa.

Kuva: Splash

Kuva: Splash

Kuva: Splash

Kuva: Splash

Kelly Ripa muistuttaa vartaloltaan lähinnä parikymppistä huippu-urheilijaa. Tämä siitä huolimatta, että hänellä on jo kolme lasta, joista viimeisin syntyi vuonna 2003. Näyttelijä Mark Consuelosin kanssa jo 13 vuoden ajan naimisissa olleen tähden vatsalihakset ovat nyt saaneet erityisesti suitsutusta. Kelly Ripa on palkittu urallaan myös Emmy-palkinnolla. Menestyksekkäällä näyttelijänurallaan hän sai aikoinaan peräti viisi Soap Opera Digest -palkintoa roolistaan All My Children -suosikkisarjassa.