Teinipoppari erosi tyttöystävästään – miljoonat fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

The Jonas Brothers -veljestrion Nick Jonas on keskittynyt viime aikoina elokuvien sijaan teatteriin ja hänet nähdäänkin parhaillaan Broadwaylla How To Succeed in Business Without Really Trying -musikaalissa. Disney-televisiokanavan tähti on esiintynyt muun muuassa elokuvissa Camp Rock ja Camp Rock 2: The Final Jam

Nick Jonasin uutisoitiin viime vuonna seurustelevan aussilaulaja Delta Goodremin kanssa. Nyt 19-vuotiaan teinipopparin seurustelusuhde on päättynyt, sillä Nickin uutisoitiin eronneen kahdeksan vuotta vanhemmasta tyttöystävästään. Deltan edustaja ilmoitti julkisella tiedotteella pariskunnan eronneen yhdeksän kuukauden yhteiselon jälkeen.

– Nick ja Delta ovat päättäneet yhdessä lopettaa suhteensa. He ovat parhaillaan todella keskittyneitä omiin töihinsä. He pysyvät kuitenkin hyvinä ystävinä jatkossa, tiedotteessa kerrottiin Us Weekly -sivuston mukaan.

Nick Jonas syntyi Texasin Dallasissa. Vuonna 2005 hän perusti yhtyeen veljiensä Joen ja Kevinin kanssa. Aluksi yhtyeen nimi oli Sons of Jonas, mutta myöhemmin se muutettiin Jonas Brothersiksi. Popyhtye on julkaissut jo neljä albumia ja ne ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli kahdeksan miljoonaa kappaletta. Nick Jonas on seurustellut aiemmin muun muuassa poptähti Miley Cyruksen kanssa.