Tässä ovat todelliset Angry Birdsit – katso hulvaton kuvasarja

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomalainen pelisensaatio Angry Birds on niittänyt menestystä ympäri maailmaa ja ollut kirkkaasti kuluneen talven suosituin peli maailmassa. Taannoin peliyhtiö ilmoitti hittipelin nousseen maailman ladatuimmaksi peliksi. Lisäksi ”vihaisista linnuista” on jo kehitelty esimerkiksi leluja ja tulossa on myös teemapuisto.

Nyt verkossa on julkaista hulvaton kuvasarja tosielämän vihaisista linnuista. Flickr-kuvasivuston otoksissa nähdään nimittäin lukuisia lintuja, jotka muistuttavat paljon Angry Birds -pelin lintuhahmoja. Eräässä kuvassa nähdään mustavalkoinen haukka, jonka ilme näyttää todella vihaiselta. Katso kuvat tästä.

Lisäksi kuvasarjassa nähdään Pohjois-Amerikassa kuvattu pöllö, joka näyttää hyvin ärtyneeltä. Myös erään pörröisen pikkulinnon katse näyttää melko raivokkaalta. Muita hauskoja ja värikkäitä vihaisia lintuja on kuvattu muun muuassa Venezuelassa, Meksikossa ja Argentiinassa.

Uusimmat