Glee-kaunotar esitteli bikinivartalonsa – katso rantakuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Glee-hittisarjan yksi päätähdistä Lea Michele on nykyään viihdemaailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Näyttelijä-laulajan tuulenhalkaisijaa pidettiin aikoinaan esteenä menestykselle, mutta neitokainen osoitti menestyksellään arvostelijoiden olleen väärässä.

Glamour-lehti nimesi Lean taannoin Vuoden naiseksi. Nyt 25-vuotias Glee-kaunotar kuvattiin bikineissä Meksikon Cabossa ystävänsä kanssa. Brunette oli valinnut ylleen sinertävät bikinit ja aurinkolasit. Auringossa ruskettunut Lea näytti nauttivan jokaisesta lomahetkestään täysin rinnoin ja kuunteli muun muuassa musiikkia uima-altaan rantatuolilla.

– Minulla oli mahtava loma! Tunnen oloni rentoutuneeksi ja nyt jaksan taas tehdä töitä, Lea kirjoitti Twitter-blogissaan.

Lea Michele rankattiin keväällä 2010 arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. Michele poseerasi taannoin GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla odottamattoman rohkeasti koulutytön asussa ja pelkissä pikkuhousuissa. Kuvista nousi välittömästi kohu, koska lasten vanhempia edustava järjestö piti niitä liian seksikkäinä. Vanhemmat paheksuivat myös sitä, että aikuisille miehille suunnattu lehti seksualisoi nuorten suosiman sarjan tähdet.