Salasuhde paljastui: Hittisarjan päätähdet seurustelevat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmanlaajuiseen suosioon noussut Glee-televisiosarja on tehnyt sen tähdistä suuren luokan julkkiksia. Esimerkiksi Rachel Berry -roolihahmoa sarjassa näyttelevä Lea Michele lukeutuu nykyisin viihdemaailman seuratuimpien naiskaunottarien joukkoon.

Kanadalaiskomistus Cory Monteith näyttelee Glee-televisiosarjassa Lean Finn-poikaystävää. Äskettäin Lea kertoi seksikohtausten kuvaamisen Coryn kanssa olleen kiusallista, sillä kaunottaren mukaan hän pitää vastanäyttelijäänä ”kuin veljenään”. Nyt pariskunnan tunteiden kerrottiin kuitenkin voimistuneen, sillä lähteiden mukaan Lea ja Cory seurustelevat.

Pariskunta nimittäin bongattiin ystävänpäivänä hempeissä tunnelmissa Los Angelesissa Covo-ravintolassa. Silminnäkijän mukaan he flirttailivat ja koskettelivat toisiaan sekä pitivät toisiaan käsistä treffi-illan aikana. Lisäksi Glee-sarjan kuvaustiimiin kuuluva henkilö paljasti, että Cory on ”täysin ihastunut Leaan”.

– He olivat koko ajan toistensa kimpussa ja flirttailivat sekä koskettelivat toisiaan, silminnäkijä kertoi Life & Style -lehdelle.

Musikaalia ja draamaa yhdistävä Glee-televisiosarja on saanut positiivista palautetta kriitikoilta, kun taas lasten vanhempien järjestö on suivaantunut useasti Fox-kanavan menestysohjelmalle. Järjestö raivostui taannoin sarjan kolmannen tuotantokauden materiaalista. Ensimmäisten jaksojen aikana nimittäin nähtiin päätähtien välinen seksikohtaus, josta aiheutui kanavalle valtava palauteryöppö. Sarjan pomoja syytettiin muun muuassa teiniseksin esittämisestä.