Tulisa Contostavlos nautiskeli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos tuli alunperin tunnetuksi N-Dubz-yhtyeen jäsenenä. Yhtye soittaa pääasiassa hiphop ja r&b -musiikkia. Laulajatähti nähtiin äskettäin tuomarina brittiläisen X Factorin kahdeksannella tuotantokaudella.

Tulisan uutisoitiin taannoin eronneen pitkäaikaisesta poikaystävästään ja bänditoveristaan Fazerista. Eilen Tulisa ikuistettiin nauttimassa olostaan Miami Beachilla, jossa hän vaihtoi esiintymisasut bikineihin ja suuntasi vilvoittelemaan uima-altaaseen.



Kuva: Splash News



Kuva: Splash News

Tulisa ja Fazer on jo kuvattu eron jälkeen nauttimassa sinkkuelämästä ystäviensä kanssa juhlimisen merkeissä. Tulisa ei ole aiemmin juurikaan puhunut rakkauselämästään julkisuudessa. Hän kuitenkin esiintyi useaan otteeseen julkisuudessa rakkaansa kanssa X-Factor-ohjelman aikaan.

Tulisa Contostavlos kertoi taannoin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.