Jymy-yllätys! Gerard Butler kirjautui vieroitushoitoon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu miestähti Gerard Butler nousi kansainvälisesti tunnetuksi vuonna 2007 elokuvallaan 300. Sittemmin näyttelijä on tähdittänyt lukuisia elokuvia kuten The Ugly Truth, P.S. Rakastan sinua ja Lainkuuliainen kansalainen. Butler on niittänyt menestystä myös seksikkäimpien miesten äänestyksissä.

Nyt 41-vuotiaan Butlerin uutisoitiin kirjautuneen vieroitushoitoon päihdeongelmien takia. Tähden nimittäin kerrotaan olevan koukussa reseptilääkkeisiin, joita hän on käyttänyt rajun onnettomuutensa jälkeen. TMZ-sivuston mukaan Butler oli itse hakenut apua lääkeongelmaansa, kun hän oli ymmärtänyt lääkkeiden käyttönsä lähtevän käsistä.

Julkaisun mukaan Butlerin uskotaan käyttäneen myös kokaiinia. Skottitähti on parhaillaan hoidettavana Betty Ford Center -vieroitushoitolassa.

Gerard James “Gerry” Butler syntyi Skotlannin Glasgow’ssa ja varttui siellä koko nuoruutensa. Hollywoodin komistus opiskeli aiemmin lakia arvostetussa yliopistossa. Mies ei kuitenkaan pitänyt työstään lain parissa ja ei koskaan saanut lakimiehen pätevyyttä. Hän sai myös potkut harjoittelupaikastaan maineikkaassa lakifirmassa rajun alkoholin käyttönsä takia. Skottinäyttelijä joutui taannoin surffionnettomuuteen Of Men and Mavericks -elokuvansa kuvauksissa.