Wow, tältä hittikomedian kaunotar näyttää iltapuvussa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saturday Night Live -sketsisarjasta tuttu näyttelijätär Kristen Wiig nähtiin äskettäin Suomenkin valkokankailla Morsiusneidot-elokuvassa. Suosikkikoomikko näytteli myös taannoin Twilight-tähti Kristen Stewartin rinnalla elokuvassa Adventureland.

Äskettäin 38-vuotias näyttelijätär riisui vaatteensa GQ-lehden kuvauksissa. Nyt hänet on kuvattu British Academy Film Awards -palkintogaalassa upeassa valkoisessa iltapuvussa.Kuva: SplashKuva: Splash

Kristen Wiig teki elokuvadebyyttinsä vuonna 2007 elokuvassa Paksuna, jonka päätähtinä nähtiin Katherine Heigl ja Seth Rogen. Hän on myös toiminut ääninäyttelijänä animaatioelokuvassa How To Train Your Dragon. Aiemmin tänä vuonna koomikko sai tunnustusta työstään, sillä hänet nimettiin Vuoden naiskoomikoksi. Tähti nimettiin myös äskettäin PETA-järjestön seksikkäimpien kasvissyöjien joukkoon.

Uusimmat