LeAnn Rimesin uudet silikonirinnat esittelyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu kantrilaulaja LeAnn Rimes tunnetaan muun muuassa Can’t Fight The Moonlight -hittikappaleestaan. Hän aloitti laulamisen kolmevuotiaana ja on myynyt sen jälkeen yli 20 miljoonaa levyä. Viime aikoina hän on ollut otsikoissa lähinnä uusien muotojensa merkeissä.

Poptähti esitteli silikoni-implanteilla muokattua vartaloaan äskettäin tuoreeltaan lomallaan Hawajilla. Nyt hän on päässyt esittelemään kirurgien taidonnäytettä myös Hollywoodissa järjestetyssä Domino-gaalassa. Leann oli luonnollisesti valinnut asun, joka ei jättänyt hänen leukansa alla sijainneita päätähtiä huomiotta.



Kuva: Splash News



Kuva: Splash News

LeAnn Rimes meni taannoin naimisiin näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. LeAnn Rimes pokasi 38-vuotiaan näyttelijäkomistuksen, kun molemmat tähdet olivat jo tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Pariskunta kesti kuitenkin suhdedraaman ja avioitui huhtikuussa. Cibrian tunnetaan muun muuassa Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta.