Mitä ihmettä? Räväkkä kilpikonna jahtasi kissajoukkoa – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eläimet suojelevat tunnetusti omaa reviiriään ja saattavatkin ottaa usein yhteen tunkeilijoiden kanssa. Esimerkiksi äskettäin uutisoitiin erään saksanpaimenkoiran jahdanneen suuren puuman puuhun, koska kissaeläin oli nuuhkinut koiran kotipihaa.

Nyt verkossa hämmästyttää video eräästä kilpikonnasta, jonka erikoinen käytös poikkeaa täysin kilpikonnien rauhallisesta luonteesta. Nettivideolla nimittäin nähdään, kuinka suurehkon kokoinen kilpikonna jahtaa kolmea kissaa pihamaalla.

Kilpikonna ei nimittäin näytä pitävän siitä, että kissat syövät ruokaa tämän lähettyvillä. Uhmakas matelija hyökkääkin vähän väliä kissajoukkoa kohti, jolloin ruokaa etsivät kissat loikkaavat pois paksukilpisen kilpikonnan reviiriltä.

Uusimmat