Tuulenpuuska iski Rosario Dawsonin iltapukuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Rosario Dawson on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa otsikoista, mutta poseerannut muutaman kerran aikakauslehtien upeissa kuvissa. Tällä kertaa Dawson on kuvattu Santa Monicassa, Yhdysvalloissa.

Rosario saapui Spirit Awards -tapahtumaan purppuranvärisessä iltapuvussa, joka oli varustettu todella pitkillä halkioilla. Lähes pakaroihin saakka ulottuneet halkiot tekivätkin tepposet, kun tuulenpuuska iski tähden astellessa juhliin.  Mitään intiimiä ei tällä kertaa kuitenkaan paljastunut.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

32-vuotias newyorkilainen Rosario Dawson tuli tunnetuksi jo teinityttönä näyttelemällä teinien railakkaasta juhlimisesta ja seksielämästä kertovassa Kids-elokuvassa. Sittemmin hän on tähdittänyt muiden muassa elokuvia Sin City, Descent ja Eagle Eye.