Sak Noel : Paso (The Nini Anthem) -arvostelu

Singlet · Stara.fi

Espanjalainen DJ-tuottaja Sak Noel on tullut tutuksi myös Suomessa suuren suosion saaneesta Loca People -kappaleesta, josta muodostui viime vuonna suuri tanssihitti. Suomessakin taannoin keikkaillut koneakti on nyt julkaissut uuden singlensä

Mak&Sak feat. Xana -kokoonpanossa ennen soolouraansa keikkaillut Sak Noel ei ole tällä kertaa vaivautunut keksimän biisilleen kovinkaan messevää ideaa, sillä tällä kertaa biisin perusajatus on naurettavan surkea. Kappaleen kertosäe – jos tätä hokemaa voi sellaiseksi edes nimittää – on todellinen pohjanoteeraus. Kertosäkeen ansiosta kappaleen soittaminen todennäköisesti hävettää monia tiskijukkia.

Vokaaliosuuksien lapsellisuus mennee tosin jossain määrin espanjalaisuuden piikkiin ja onkin harmillista, koska soundillisesti kappale toimii ihan mukavasti. Kyseessä on joka tapauksessa niin kutsuttu follow up, jossa isosta hitistä tehdään rahastusmielessä lähes kopio. Kappale tanssittaa nyt klubeissa ainoastaan edellisen suuren hitin vanavedessä, mutta itsenäisenä singlenä tämä olisi jäänyt soittamatta niin radioissa kuin klubeillakin.

Pisteet 2/5