Skrillex ensi kesänä festarikeikalle Suomeen – Espooseen uusi festivaali

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pääkaupunkiseudun tuntumassa elokuun puolivälissä järjestettävä Weekend Festival tuo uutta väriä Suomen festivaalitarjontaan. Yksi festivaalin huippuartisteista on kolme Grammya voittanut dubstep-musiikin kärkinimi Skrillex.

Suomessa viime kesänä hetkessä loppuunmyydyn keikan tehnyt Skrillex on tällä hetkellä yksi elektronisen musiikin suunnan näyttäjistä. Weekend Festivaleilla nähdään Skrillexin täysimittainen konsertti, joka on tuotannollisesti ja visuaalisesti huomattavasti suurempi kuin viime kesän keikka The Circuksessa. Skrillexin tuoreen Bangarang-EP:n kappaleet ovat nousseet korkealle myös Suomen Spotify- ja iTunes-soittolistoilla.

Espoossa Luukin Kartanon ulkoilualueella järjestettävä tapahtuma sijaitsee vain 25 kilometriä Helsingin keskustasta. Skrillex nähdään Weekend Festivalilla perjantaina 17. elokuuta. Lisää esiintyjiä julkaistaan maaliskuun alussa.