Danielle Lloyd kuihtuu silmissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2009 vakavia vammoja pahoinpitelyssä saanut Danielle Lloyd oli tuolloin menettää rytäkässä myös toisen jalkansa lennettyään lasipöydän läpi. Britannian Big Brother -ohjelmassakin mukana ollut neitokainen toipui nopeasti mustasukkaisuudesta aiheutuneesta pahoinpitelystä.

Missin henki oli kuitenkin hiuskarvan varassa ja lääkärit olivat vähällä amputoida hänen vammautuneen jalkansa suuren verenhukan takia. Entinen Miss Englanti menetti myös missikruununsa jo missivuotensa aikana, koska se päätyi murtovarkaiden käsiin.Kuva: Twitter

Nyt uhkeista muodoistaan tunnettu Danielle on järkyttänyt fanejaan laihtumalla hurjasti terveysongelmiensa takia. Kaunotar kävi läpi hätäverensiirron, kun lääkärit löysivät häneltä veritulpan. Twitteriin postaamassa kuvassaan Lloyd paljastaa kalpeat lommoposkiset kasvonsa.

Kalvakka neitonen julistaa twitterissä tarvitsevansa kipeästi suihkurusketuksen. Nykyään 55 kiloa painava tähti haluaa keskittyä paranemiseen ja palauttaa takaisin kuuluisat muotonsa.

Lloyd on viime aikoina suunnitellut rintaimplanttiensa korjausoperaatiota. Hän haluaa omien sanojensa mukaan saada rintansa yhtä terhakkaan kuntoon, kuin ne olivat ennen lasten imetystä. Veritulpan takia lääkärit ovat päättäneet siirtää rintaleikkausta myöhemmäksi.

Uusimmat