Holly Madisonin mekko ei paljon peittänyt

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-lehdestä ja lehden perustajan Hugh Hefnerin entisenä tyttöystävänä tunnetuksi tullut Holly Madison on nykyisin yksi seuratuimpia Playmate-kaunottaria. Vuosi sitten Holly erosi miesystävästään Jack Marakatista ja on sittemmin nauttinut sinkkuelämästään. Seksikäs povipommi vakuutti taannoin rintansa peräti miljoonasta dollarista.

Nyt kaunotar on ikuistettu poseeraamassa upeassa yksiolkaimisesssa pikkumustassa, joka korostaa tähden vasenta rintaa. Puputyttö-asuissakin poseeranneen Madisonin päällä tyylikäs musta mekko luo täysin erilaisen hienostuneemman lookin. Vegas News -sivuston kuvassa voidaan nähdä myös povipommin upea rusketus. Katso kuva täältä (Sivusto voi olla ruuhkautunut).

31-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.