Laulajalupaus Jannika B yhteistyöhön Sony Musicin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jannika B on solminut mittavan yhteistyösopimuksen Sony Musicin kanssa. Vielä nimeämätön debyyttialbumi julkaistaan syksyllä 2012 Jannika B:n oman Ona-levymerkkinsä kautta. Jannika B aloitti esikoisalbuminsa teon omakustanteisesti yhdessä tuottaja Jonas Olssonin ja lauluntekijä Heidi Mari Paalasen kanssa.

Artisti on lähtenyt omin voimin liikkeelle, kerännyt tiimin ympärilleen ja päättänyt toteuttaa unelmansa oman visionsa kautta.

– Levy-yhtiötä en edes havitellut, vaan ajattelin paketoida koko jutun omannäköiseksi ja julkaista sen itse. Menestyksen myötä huomasin kuitenkin tarvitsevani isomman tiimin ympärilleni. Yhteinen sävel löytyi Sony Musicin kanssa, jossa motivaatio tehdä töitä yhteisen päämäärän eteen on vahva, Jannika B kertoo.

Jannika B on julkaissut itse Onnenpäivä–singlen, joka on ollut arvostelumenestys. Hän teki huikean työn ja raivasi tiensä Onnenpäivä-sinkullaan maan johtavien radioasemien soittoon.

– Onnenpäivä -kappale on tarina eroprosessin vaikeudesta ja haikeudesta, mutta samalla muistuttaa siitä että, pahassa voi olla myös jotain hyvää. Joskus ainut ratkaisu on ero, ja se saattaa olla uuden ja paremman elämän alku, Jannika B kuvailee.