Jessica Simpson on VALTAVAN kokoinen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson odottaa parhaillaan ensimmäistä lastaan. Tähden raskaudesta spekuloitiin julkisuudessa paljon ennen kuin Simpson viimein vahvisti raskautensa viime lokakuussa.

Simpsonin on määrä synnyttää esikoisensa muutaman viikon kuluttua. Nyt pian esikoisensa synnyttävä kaunotar kuvattiin ostoksilla punaisessa raskausmekossa. Korkokengissä kävellyt Jessica näyttää poksahtavan hetkenä minä hyvänsä, sillä vaalea neitokainen on paisunut rintoja myöten valtavan kokoiseksi.

Kuva: Splash

Kuva: Splash

Jessica kertoi taannoin, ettei hän aio luopua korkokengistään edes synnytyksen ajaksi. Kaunottaren on kuitenkin huhuttu pelkäävän synnytyksen tuomaa kipua niin paljon, että hän aikoo monien julkkisten tavoin valita synnytystavakseen keisarinleikkauksen. Jessican on myös huhuttu jo varanneen Cedars-Sinai-sairaalasta luksussviitin synnytystä varten.

31-vuotias Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Valtavan vauvavatsan kasvattanut laulajatar paljasti taannoin raskauden jälkeisen tavoitteensa. Raskautensa aikana kiloja saanut Simpson paljasti Twitter-sivullaan haluavansa näyttää yhtä kiinteältä kuin Jessica Alba synnytyksensä jälkeen.