Kauhua sairaalassa – rotta järsi miestä niskasta

Ohhoh! · Stara.fi

Sairaaloita pidetään paikkoina, joissa huolehditaan erityisen tarkasti hygieniasta. Silloin tällöin muutama virhe voi sielläkin sattua ja jyrsijäongelmaa voisi hyvällä syyllä kutsua tällaiseksi. Nyt brittiläinen mies on joutunut rotan uhriksi sairaalapedillään.

Daily Mail -sivuston mukaan kipeästi loukkaantunut Jason Ketley koki hirveitä hetkiä, kun rotta pääsi tämän sairaalasänkyyn ja puri tätä 12 kertaa selkään ja niskaan. Jälkeenjäänyt Ketley, jonka henkinen ikä on 2 vuotta, ei kyennyt vahvasti lääkitettynä itse kertomaan hoitajille tapahtuneesta.

Sussexilaisen sairaalan henkilökunta huomasi järkyttävän tilanteen vasta, kun kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivä potilas nähtiin kompuroimassa käytävillä rotta niskastaan roikkuen. Erityishoidon yksikön hoitajat irroittivat viheliäisen jyrsijän miehestä ja tappoivat sen.

Potilaan vanhemmat ovat järkyttyneitä, että tällaista voi tapahtua nykyaikaisessa sairaalahoidossa. Sairaalan henkilökunta yritti väittää, että Ketleytä järsinyt otus olisikin ollut pelkkä peltohiiri, eikä rotta. Vanhemmat olivat tästä väitteestä raivoissaan. Ketley sai puremien jälkeen rokotteet jäykkäkouristukseen, kurkkumätään ja polioon.